Fes-te soci

Correm per la Terra som una associació esportiva legalment constituïda des del passat 4 de maig de 2012. El nostre principal objectiu és la promoció de l’esport de muntanya com a mitjà per a conèixer i defensar la natura i cultura de la nostra terra . Actualment som una cinquantena de socis de la zona de l’Alt Penedès, la nostra zona d’actuació.

FES-TE SOCI enviant un correu a corremperlaterra@gmail.com i podràs lluïr la nostra samarreta oficial de la marca REFERENDUM:

soci1

La primera quota de soci té un cost de 40 euros anuals, inclosa la samarreta Referendum, i les renovacions anuals són de 25 euros, amb un regal que donem al mes de desembre a tots els socis que volen renovar durant el sopar de finals de temporada que fem cada any al Casal Popular de Vilafranca.

Per la renovació de l’any 2015 ens vam equipar amb una dessuadora, l’any 2016 amb uns «manguitus» i per aquest any 2017 amb unes armilles. També tenim a disposició de tots els socis unes magnífiques samarretes TUGA per afrontar millor la calor de l’estiu.

 

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic corremperlaterra@gmail.com, o bé enviant-nos aquest formulari, i et respondrem al més aviat possible.