Qui som

Correm per la terra som un grup de corredors de muntanya del Penedès que té per objectiu la promoció i el foment de l’esport de muntanya com a mitjà per conèixer i defensar la natura i cultura de la nostra terra.

Enllaç a entrevista a Xarxanet

Des de principis de l’any 2011 decidim que volem córrer per la nostra terra, de Saldes a Guardamar i de Fraga a Maó, per la nostra cultura i pel nostre poble, per posar el nostre granet de sorra en l’objectiu d’aconseguir la plena llibertat del poble català. Ho fem a través de la participació en curses i caminades populars de muntanya d’arreu del Penedès i els Països Catalans, amb la samarreta dissenyada per l’artista Lluís Masachs.

 

Des del passat mes de maig de 2012 estam legalment constituïts com associació esportiva sense ànim de lucre. Des de llavors hem organitzat diverses curses o activitats de muntanya (Camikursa, Kursallot, Campi Qui Pugui, Correvi, St. Jimmy’s Trail, Torronada, pujada al Pedraforca..).

10502220_561548420622598_2614874977969366965_n

 

Des de l’any 2013 estem organitzant les Lligues de curses de muntanya i d’orientació GRAN PENEDÈS amb l’objectiu de fomentar les curses de la zona Vegueria Penedès organitzades per diferents entitats culturals del territori. Actualment al calendari de les lligues hi ha 12 curses de muntanya i 10 d’Orientació.

Des de l’any 2015 també hem impulsat i coordinat l’arribada de la flama del Canigó a Vilafranca i diferents pobles de la comarca de l’Alt Penedès per la revetlla de Sant Joan, festa nacional dels Països Catalans.

 

flama

 

A part de ser una associació sense ànim de lucre, també som una associació solidària. Amb els beneficis obtinguts de la Camikursa i de la Lliga de curses de muntanya GRAN PENEDÈS hem fet varis donatius:

Una aportació econòmica de 1500 euros al Tupa Tupa Fest-FundAME per contribuir a la investigació de la malaltia minoritària Atròfia Muscular Espinal.

Una aportació econòmica de 600 euros a l’associació Ampert, que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts oncològics durant les diferents fases de la malaltia, oferint un transport diari a l’ICO per a fer la radioteràpia.

Una portació econòmica de 600 euros a l’associació Ginesta, grup d’autoajuda per a les dones que tenen càncer de pit.


Aquí us deixem un recull de fotografies del que hem anat fent fins ara: